Misiunea scolii: "Suntem model al formării profesionale a elevilor, în parteneriat cu industria și comunitatea locală, dezvoltând respectul față de muncă "
Viziunea scolii: "Vom fi furnizorul principal de forță de muncă înalt calificată pentru industria locală având cadre didactice competente, stabile și un sistem propriu de management KAIZEN eficace, eficient și inovativ "
NOUTĂȚI  |  SECRETARIAT  |  FORMULARE  |  DISTRIBUȚIE LOCURI  |  PROIECTE  |  LEGISLAȚIE
  FORMULAR DE INSCRIERE 2018 [click aici » ]
  Proiecte
Newsletter Bunzl Distributie - Aprilie 2013  
   
Inca din 2012 cand s-au pus bazele infintarii scolii profesionale Kronstat am spus ca este cel un lucru bun pentru educatia noii generatii de tineri din ultimii 10 ani in Romania si este un exemplu demn de urmat si de alte comunitati din tara. Bunzl Distributie nu a stat pe ganduri si s-a implicat cu tot ceea ce am putut.
   
 
Fiind o companie de distributie solutii de protectia muncii si igiena profesionala – colaboratori cu o parte din initiatorii acestui proiect - am considerat oportun sustinerea Scolii Profesionale Kronstat cu solutii pentru mentinerea unui mediu mai sigur, mai curat si mai civilizat – ideal pentru desfasurarea in bune conditii a actului educational.
 
 
Avand in vedere specificul scoli, inca de anul trecut am promis ca ne vom implica in oferirea elevilor a unei baze solide de cunostinte in ceea ce priveste elemente de siguranta a muncii si igiena la locul de munca. Astfel profitand de programul derulat de Ministerul Invatamantului – “Saptama Altfel” – am adus in fata elevilor specialistii Bunzl in protectia muncii si igiena profesionala dar si reprezentantii celor mai importanti furnizori la nivel international pentru echipamente si solutii de protectie individuala: Ansell, Kimberly Clark, 3M sau Uvex.
 
 
Pe parcursul a doua zile elevii au aflat ultimile noutati in domeniu, au discutat despre reglementari si norme, despre accidente de munca si conditii de folosire a echipamentelor. Au constientizat despre riscurile nepurtarii echipamentelor, au vizualizat demonstratii video cu privire de eventuale accidente survenite la locul de munca.
 
 
In speranta ca demersul nostru a fost de real ajutor pentru viitorul companiilor reprezentate de dumneavoasrtra, dorim sa multumim doamnei director Ramona Titeiu si domnului director Uwe Kando pentru oportunitate si promitem ca vom fi alaturi la urmatoarele evenimente. Tot pe aceasta cale va anuntam ca vom pregati pentru toamna acestui an un curs de responsabilizare in vederea gestionarii deseurilor si protectia mediului.

Cu stima
Echipa Bunzl Distributie